With Passion for Life!

Aaaaand, back... Aaaaand yes, am avut niste alegeri de iti vine sa plangi, nu avem conducator de stat, prim ministru, etc, dar, daca va uitati, Romania merge inainte, firmele functioneaza, noi ne descurcam singuri, mai bine sau mai greu, dar ne descurcam. Imi e lehamite de tot ce vad prin jur, de bataia de joc crunta, si sincer, refuz sa mai discut anomaliile ce le vad, pentru ca sincer, nu imi aduc nici un plus de valoare ca om.

INSA: nu vreau sa uit nici un ruptul capului sentimentul pe care ti-l da PASIUNEA. Pasiunea cand dansezi, cand faci dragoste, cand lucrezi la un proiect in care crezi, cand pictezi, cand creezi (de la muzica, la imagine, la mesaj etc), cand.. ce mai vreti voi! Pasiunea pentru pantofi, pentru eleganta, pentru sofisticare, pentru UNICITATE, pentru DIFERIT, pentru ORICE va face sa nu uitati ca traiti!

Pasiunea pentru senzatii, pentru trairi, pentru fiorul de pe sira spinarii si cand ti se zgribuleste pielea pe tine, pentru zambetul spontan, pentru caldura pe care o simti in ceafa, spre coapse, cand ai subit nevoia sa te intinzi, si sa aliniezi oasele, pentru ca ai senzatia ca te elibereaza, pentru energia ce iti clocoteste in creieri, pentru sangele care alearga si pentru muscatura de buza plina de satisfactie... Pasiunea pentru placere. Call me a hedonist, but this is what life means! To look and find happyness in every scent, move, look, noise.. Pentru ca uitam, in alergatura noastra cotidiana, uitam pana si sa zambim..

Si da, vreau sa ma intorc sa dansez, pentru ca imi aduc aminte ce somn linistit aveam dupa antrenamente, dupa ce imi aluneca transpiratia pe pielea bronzata vara, cand faceam repetitii in parc, la Teatrul de Vara, si cand imi treceam degetele prin parul ud sau spatele alunecos al partenerului, cand aveam corpurile apropiate fara a fi o senzatie intinata, ci de libera exprimare, cand repetai pas dupa pas, iar si iar, cautand perfectiunea artei in miscari, priviri, expresii, unduiri de corp..

Cand ati dansat ultima oara cu fiecare strop de energie pe care il aveati in voi, abandonandu-va muzicii cu totul, si uitand ca mai exista si altceva in afara de voi si cel de langa urechea voastra, ce va tine mijlocul sau umerii aproape, atat de aproape?! Well, shall we dance? :)

Enjoy the day, my friends!



Written on Dec 9th, 2009

Comentarii

Postări populare