Emotii nepazite

Traim multe intr-o viata. Atat de multe ca al nostru creier nu poate tine minte. Insa inima da,
tine minte. Tine minte si cand ai blocat amintirea care ti-a generat emotia pe care ziceai ca nu mai poti sa o duci. 
Cand dam drumul la emotii, cand dam la o parte zidul de protectie inalt pana la cer, atunci curge energie. In toate sensurile. Si face bine. Ca sa se faca loc la Lumina si energie buna, energia (g)rea trebuie sa iasa. Sa se transforme. In Iubire. Caci doar acolo e liniste si pace. Intru Iubire. Intru libertate. Intru lasarea lina a lui Dumnezeu sa curga in viata noastra.
Cand simti, sufletul traieste. Tu traiesti. Bune si rele, nu mai conteaza, caci toate sunt parte din tine. Imbratisate, ele te formeaza in experienta. Experienta iti aduce invatatura. Invatatura te elibereaza de demonii tai.
Emotiile sunt prietenele noastre cele mai fidele. Ai incredere cand le simti. Ele iti spun tot. Uneori e greu sa accepti ce intelegi. Asta e partea cea mai grea. Insa invariabil, vei stii despre ce este vorba in viata ta, in acel moment.
Cand emotiile sunt nepazite, arati curaj. Atat de mult curaj. Atat de multa putere. Te asculti pe tine insuti. Pe adavaratul TU. Cand e liniste si impacare, stii ca esti bine in situatia in care esti. Cand e tumult, nesiguranta, frica..acolo ai de facut curatenie. Acolo e lectia. Si uneori este atat de dura, caci simti ca te dizloci in mii si milioane de bucatele. Insa daca o inveti, te recompui: in liniste si Iubire. Daca nu, probabil te mai asteapta inca zece alte vieti ca sa intelegi. Pana intr-un final.. cand vei intelege.
Dainuim prin Univers ca sa ne reaflam. De fiecare data ne reaflam. Cu cat mai greu procesul intoarcerii Acasa, cu atat mai dura lectia. Insa ni se da sansa. Si asta este Divin: sa ai sansa sa intelegi, sa inveti, sa te eliberezi de demoni si sa curgi in Univers. Magic. 
Emotiile nepazite: spaima vietii si victoria ei in acelasi timp. 

Yours, 
Me

Comentarii

Postări populare