Viata intr-o valiza

        Cand te nasti, nu iti da nimeni un manual de instructiuni care sa te invete ce sa faci cand una alta se petrece. Asta pt ca nu exista similaritate intre vieti si destine la nivel de traire si perceptie. Filozofal... ce sa zic?!
        Ideea e ca totul se reduce la ce mama dracului faci cand iti dai seama ca "Life's a bitch and then you die." Cine si ce merita si de ce sa faci? Well... nimeni. Mama, tata, sora, fratele eventual, fiecare dupa posibilitati. Cativa prieteni care oricum ii numeri pe degete pt ca nu toata lumea e "prietena ta". Si dai tot ce ai pana te seci de putere, frumos, dulceata si daruire, pt ca vine idiotul sau idioata si ti-o trage de nu ai aer. Si ce faci atunci? Panica! Nu iti vine sa crezi ca tocmai tie ti se poate intampla.
        Dar e simplu. Fa-ti valiza. Si ia-ti lumea in cap. Punct. 

Yours,
Me

Comentarii

  1. da,e o conceptie si asta. eu unul prefer, 'viata prin radacina'. daca radacina e buna, nimic nu te poate rupe. Si eventual, iti poti invata radacina sa umble,sa zboare .

    RăspundețiȘtergere
  2. Daca reusim sa oferim neconditionat iar seara, la culcare atunci cand facem un bilant rapid al zilei si constatam nu ca am fi facut un bine cuiva dar cu siguranta nu am facut nimanui nici un rau, atunci cred ca am reusit sa traim AZI cu seninatate.
    Daca cei care "ne-o trag de nu ne mai vedem" au pretentia sau speranta ca vor avea ocazia sa o mai faca si a doua oara, se inseala amarnic.
    Da, ne facem valiza si plecam; dar pasim cu mai multa precautie pentru ca lumea e bolnava de EGO...
    Adrian

    RăspundețiȘtergere
  3. Buna..am dat accidental peste blogul tau si imi pare cel putin interesant..Ai un mod profund de a vedea lucrurile,si,poate putin excentric fata de multi care se ghideaza dupa niste stereotipuri...Continua...Emilia.

    RăspundețiȘtergere
  4. Buna Emilia, si multumesc pt aprecieri. E refreshing sa vad ca nu sperii lumea prin modul meu diferit :)Toate cele bune, si promit sa continuu sa scriu.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare