Good Mornin'!

Ar fi trebuit sa fiu de mult la somn, dar imi alearga atatea prin minte! 3811475 :) pentru cei care si-au dat seama, asa este, I'm on the move!
My first blog! Nu inteleg de ce ar trebui sa ies "in reflectoare", sa fiu publica, sigur voi fi intrebata "Dar de ce ai blog"? Guys, frack it! I felt like it , I've done it! Ce atatea explicatii pentru orice pas pe care il facem? Daca vrem sa il facem, il facem pur si simplu! Pentru ca totul are un sens. Pentru ca ne dorim anumite lucruri.
Sunt obosita, dar fericita si incantata ca a mai nascocit lumea in care traiesc inca ceva: blog-araia! Este probabil nevoia de exprimare, nevoia de a mai adauga o pata de culoare in lumea asta aflata in "criza", in toata alergatura dupa bani, faima, statut... cand superficialitatea si individualizmul patroneaza spiritele (care spirit, ca e speriat si el?!). Asa ca, daca simtit ca vreti sa faceti o diferenta, nu numai in lumea reala, unde expunerea voastra este limitata, ci si aici, unde exista un ocean de vietati -> noi, oamenii expusi virtual mentalitatilor si vietii printre web-uri, atunci faceti o diferenta si aici. Va invit chiar!
Pentru ca, in fiecare zi, plina de nervi, sau senina, contrariata sau lamurita, ma voi exprima de-a dreptul brutal de sincer, poate, pentru firile sensibile.
Well come into the world seen through my eyes..
And good mornin' again.
Written on Nov 4th, 2009

Comentarii

Postări populare