In a Vampire World...

Sunt atatea aspecte ale vietilor noastre...dar noi nu vorbim despre cele mai intunecate.. nu discutam despre chestiile atat de adanc ingropate in mintea noastra, despre lucrurile care le descoperim cu stupoare la noi, care ne sperie, ne fascineaza, ne irita, sau ne bucura uneori....si nu le aducem la suprafata pentru ca este rusinos, promiscuu, kinky, sau ii fac pe ceilalti sa se uite la noi ca la un bolnav mintal, doar ca, ipotetic, ai avea curajul sa faci ce marea majoritate nu face: sa'ti recunosti slabiciunea, ciudatenia, si puterea imginatiei si a intrebarilor.. Acea putere fascinanta a intrebarilor....
Este vorba despre subiectele tabu ale existentei noastre.. de azi, le trantesc pe masa! De ce? Pentru ca ele exista, si ipocrizia nu este sora mea... And I like to dare life!  Eu le recunosc. After all, I'm only human!

Astazi este vorba despre o alta latura a mea: cea care vede, constata, nu intelege -> intreaba, intelege -> exploreaza....si provoaca... viata la dialog :)

Weird subject for an Easter day, huh? :)

Azi mi s-au oprit ochii  pe o coperta de carte.. Cartile, salvarea mea de la realitate... O poveste despre vii, morti, viata de apoi, sete de sange, pasiune extrema, manipulare, putere, slabiciune, fatal attraction, blood boilig, hormons, well... Overbursting!

Personajele astea din underground, underworld, sau cum vreti voi sa le spuneti... does they exist? Doesn't they?! Eather way... nascocirea asta a noastra, cu radacini in istoria ascunsa a lumii, that gives you the chance to wonder.. to FEEL the thrill.. the energy, the questions inside, how's loosing control ?... how's running on the coridors of dark casles?....Fear? Remember it? Remember what instincts awakens from your deepest corners, that you forgot about?

Cautare, sete de viata, pentru ca sunt disparuti pe vecie si incerca sa reinvie trairi, emotii, sentimente adanc ingropate in gheata... Dorinta de a poseda si domina nascuta din slabiciunea...lipsei de puls?! Sau.. memoria genetica ce pulseaza in venele unui om viu, pe care o piele de diamant rece, crispata, o cauta cu disperarea dulcei amintiri de once upon a time? Senzatia de pierzanie, resurection, dorul de durere, tristete, bucurie, adrenalina de fapt, dorul de adrenalina... dorul de puls! Because they, humans, do have HEARTS! Blood.. Inside their veins, blood is pouring life into a vampire mouth, because its thirst never ends... Thirst of life... Well, vampires of your souls...

Passion, lust, fear, still wondering how would it be like?... Nu v-ati intalnit si voi vampirii vietilor voastre, foarte vii, dar atat de morti pe dinauntru, porniti la vanatoare just for the fun of the game? Nu ati fost si voi, la randul vostru, insetati, odata in viata, de viata? Well, been there, done that... Acest schimb de roluri uneori ma infioara... Viata capata atatea forme de exprimare, ca ramai uneori inlemnit de atat elocventa.. si experimentezi, o data in rolul de tu insuti, si o data in rolul de someone in somebody's life, how is like being, feeling like an 800 years old... Is a real struggle between the evil you, lost you, passionated you, empty you, and the living one inside you... Complex beings we are, aren't we?....

Wondering about life wonders... again, tonight... and is just the beginning of the juney... My wondering jurney.....Ropo chétach cétblíadnach, cech cét diib ar úair..so I could learn..

Yours,
Me

Comentarii

Postări populare