Pentru ca imi pasa..

How does it feel like when the phone rings, late in the night, with private number, and for few seconds you stay steel and wait for your instinct to talk: "Answer that" or "Do not answer that".. And you pick up the phone, and on the other side is a voice.. What a voice.. And is nice to hear that your unknow friend came back from the land of silance.. Agitat.. oarecum confuz.. A sunat, nici el nu stie de ce, doar din instinct.. Vorbim despre de toate.. pana cand atingem un punct sensibil pt el.. Si incepe o poveste despre acel cineva care, in viata mai tuturora, a pus o amprenta for life time. Acel cineva exista sau a existat in viata mea, a ta, a voastra, a lor .. Because "Real things last for ever".... Povestile despre oameni puternici, cu clasa prin mostenirea genetica, drepti cand potopul se abate peste ei, pastrand puritatea si sinceritatea sufletului, neblestemand, si neinvinuind pe nimeni pt nenorocirile lumii in care traieste, invatandu-ne ce este viata, respectul, meritul pt munca, valoarea lucrului bine facut si a cuvantului gandit. Povestea lui, pe care mi-ar spune-o ore si ore intregi, l-a linistit... A fumat o tigara, am fumat si eu una, am mai vorbit despre domnul acela inalt, grizonat, care m-a tinut sa merg primii pasi din viata mea legata de un fular.. s-a dus sa se spele pe dinti.. Si acum a pus deja capul pe perna, o idee mai impacat cu el si cu lumea...Si eu sunt linistita. Ca el este linistit. Pentru ca imi pasa..

How does it feel like when the phone rings, late in the night, and on the other side is a voice.. Your best friend.. Care te cerceteaza cu vorbe blande, pentru ca esti suspect. Stie ca atunci cand taci, revolutii si lupte sangeroase au loc in sufletul tau. Si se urca in masina si vine direct la tine in puterea noptii pt ca stie ca, desi nu poate face mare lucru pt tine, te tine in brate, te lasa sa vorbesti, te asculta, iti da cele mai bune sfaturi de care este capabil, si te asigura ca va fi mereu acolo langa tine, in toata lupta pe care tu o duci cu tine.. Te strange cu forta langa ea, te saruta pe frunte, iti spune ca te iubeste, se urca in masina si pleaca spre casa.. cu gandul ca maine, probabil, mergand pe strada, vazand un copil bucurandu-se cu bunica pe langa carucior, sau o pasare pe banca in parca, iti vei da seama ca mai ai lung drum de parcurs, si ca, asa cum urmatoarele minute sunt un mister, ar fi bine sa te bucuri de acum si aici, de ce ai si pe cine ai cu tine. Pentru ca nu esti singur in calatoria asta.. Ea este cu tine, si ii pasa..

How does it feel like when the phone rings, late in the afternoon, and on the other side is a voice.. A person that came into your life from a superior position, but with the role of making you bring out the best from yourself.. Si te-a sunat sa iti cante la pian piesa compusa de el, nopti la rand, ascultand si reascultand Beethoven. Si opresti aspiratorul, te asezi pe bratul canapelei, si privind soarele linistit de vara, asculti cum curg sunetele catre tine.. si deodata vezi lumea cu alti ochi. Este prietenul tau si iti arata una dintre miliarderele de lucruri frumoase ale vietii.. Pentru ca ii pasa..

How does it feel like when you are at your father's grave, and you talk with his spirit, and you cry, and all in a suddens begins to rain? And wind blows, and is cold, the drops are cold, but the sun shines with such a power that you almost closed your eyes..!.. The Univers cries with you... Si apa, spun eu ca sterge durerile, gandurile, temerile, lasa totul cristal clear, si parca totul capata alta culoare.. Pentru ca Universului ii pasa....

How does it feel like when thoughts become words in a late night sms: "I was just thinking of you.."? Devenim vulnerabili... Pentru ca suntem deschisi sa spunem lumii ca asta suntem, si cu asta mergem inainte... Si asta inseamna curaj. Privire clara, ochi sclipind de bucuria succesului: a avut curaj. Pentru ca ii pasa...

V-ati intrebat vreodata de ce ma cititi? Intrebati-va acum. Si folositi-ma. Daca prin ce scriu si spun va deschid inimile, mintile, va descatusez gandurile si va fac sa va simtiti OAMENI, atunci merit sa va intoarceti la mine... Pentru ca imi pasa..

Yours,
Me

Comentarii

Trimiteți un comentariu

Postări populare