I love "Thunder-Birds"!

Le numesc "Thunder-Birds" pur si simplu pt ca zboara, si cand pornesc motoarele zici ca se desface cerul in doua, sau noua.. Nu conteaza. Sunt ale mele!! Sunt avioanele, decolarile si aterizarile lor care ma fac sa imi aduc aminte cat de infinit e vazduhul si cat de infinit de fericita e si va fi viata mea.

Ele imi aduc aminte sa fiu recunoscatoare, ele imi dau senzatia de maxim curaj (ele si Al Meu), ele imi fac inima sa pompeze adrenalina, si zambetul plin de satisfactie si liniste sa imi rasara in coltul gurii.

Astazi am insotit 6 avioane. 3 la decolare, 3 la aterizare. Le-am ascultat si urmarit fiecare miscare. Am imbratisat sunetul motoarelor la pregatirea de decolare. Parca intr-o secunda izbucnea cel mai puternic concert de sunete. Il simteam pana in stomac. Era un val de fluturi acolo. Ca atunci cand il sarut pe Al Meu :) Aceeasi senzatie de infinit, de abudenta, de implinire, de libertate..

Am prieteni care sunt pasionati de Lapua Magnum, altii de C5-uri (avioane militare, nu citroen-uri!!), altii de zbor cu motodeltaplane, si as putea continua lista. Imi sunt apropiati de suflet pt ca iubim toti, dar sub forme diferit manifestate, adrenalina. Probabil de aceea sunt atat de indragostita de Al Meu in fiecare zi: are aceeasi meteahna ca mine.

Fiecare isi ia puterea din cate ceva. Eu am nevoie de adrenalina data de zbor. Imi doresc sa iau lectii de pilotaj si de tir. Poate intr-o zi o sa pun mana si pe o Magnum, de ce nu?

Acolo, in cer, nu mai exista probleme. Acolo, in cer, nu esti decat tu si infinitul. Acolo, ascultand sunetul motorului cand decoleaza avionul, nu esti decat tu si inima ta care pompeaza sange ca nebuna. Te simti usor ca fulgul pt ca nu te mai simti ca si cum porti pe umeri toate greutatile lumii. De fiecare data cand zbor, am senzatia binecunoscuta de invincibilitate. De putere. De victorie. Nu stiu asupra la ce, dar asta e senzatia.

Imi iau forta din emotiile pozitive pe care le traiesc. Inseamna ca sunt pe drumul cel bun, de fiecare data cand le simt in cum imi bate inima. Atunci e senin, drum clar, vant lejer, soare si zbor lin. Atunci simt fiecare pas facut spre viata sigur, netremurat, increzator, uneori sfidator pt ca imi place sa sfidez cotidianul, normalul, limitatul. Mereu mi-a placut sa vad departe, mult mai departe. Sa vad cu ochii mintii si ai sufletului.

Azi m-am reincarcat. Azi Al Meu si 6 avioane mi-au repus in functiune curajul si increderea. I'm only human... Mai cad si eu. Dar am un noroc nebun caci este cineva langa mine sa ma ridice cand am senzatia ca nu ma pot opri din picajul liber. Si pt asta ii sunt recunoscatoare la Al Meu si la fetele mele. Si sunt fericita!

Gasiti-va propria energie si adrenalina, sub orice forma ar fi ele. Asta inseama "being alive"!

Yours,
Me

Comentarii

Postări populare