Keep walking...

Zi infernala... Cald de pici din picioare cum iesi din casa. Alergatura: Finante, banci, Sanatate, mizerii.. Din astea cotidiene. Fara de care viata ar fi de o mie de ori mai usoara. Citesc mailuri, dau telefoane, conduc sute de kilometrii. Gandesc, ma razgandesc, ma infurii, amutesc, si uite asa aterizez fix in magazin, il iau pe batranul Johnnie la pachet si o Nirvana ca sa imi priasca..


Maine dimineata o iau de la capat cu alta zi. Cu Johnnie pe aproape lucrurile par usoare. Deloc serioase. Extraordinar de simple! "Pick your label, and start walking" :)
Eclipsele au venit gramada peste noi. De la o zi la alta ai senzatia ca traiesti viata altcuiva, sau ca te-ai transpus intr-o alta lume. Se chimba lucrurile uimitor de dramatic si repede!


De peste 200 de ani ma uit la un succes care nu conteneste sa .... mearga! Johnnie Walker. O poveste de pasiune, suflet, ambitie, inteligenta, traditie, si ... poate o picatura de noroc si viziune. "200 years latter and Johnnie Walker's still walking. And he's not showing any signs of stopping." O mantra care continua sa aiba efect si atatia ani dupa creatia ei. Un semn. Am invatat sa fiu atenta la semne. Nu stiam de ce il am in minte pe the young John de atata vreme. Acum stiu... :) Stiu ca spune asa:
Accentul scotian, tupeul caracteristic, atitudinea de "Mate, do you know who I am?!" si un clip promo de exceptie, te fac sa iti aduci aminte ca viata ta incepe in fiecare zi, din nou, si din nou. Nimic nu este intamplator.
Ma chinui de o saptamana sa ajung sa imi cumpar o sticla de Johnnie. "Nu. Azi nu. Nu am bani pt asta. Lasa. Data viitoare".. Well, screw next time!!! Poate maine nu mai traiesc, ma calca masina sau cade avionul peste mine!!! Hahaha!!! Asta e tare, anyway. Long road, in VIP seat, window place, next to the engine, and Bali, here I come! 
Revenind. Ma uit imprejur: multi oameni cu probleme multe. Multi sunt praf, emotional, psihic, fizic. Unii cauta resuscitarea in ei insisi, prin diverse instrumente, altii asteapta sa pice de sus. Guys, I have news for you: Is not coming!!!

Zi dupa zi, mergi mai departe. Sa cazi, sa te ingropi, sa te dezgropi, si sa urci. Clopotul lui Gaus o fi el bun in analize, dar e bun si in viata de zi cu zi. Trebuie sa fii tandari ca sa vezi din nou cum sa construiesti din ramasitele din tine, dupa ce trece trenul si te prinde pe sine la 360 Km la ora.

Aduce viata de toate: probleme cu barbatul, copii - cine are, servici, cu tine insuti, etc. Si totusi, ai viata care iti pulseaza prin fiecare vena si celula. Nu exista alta varianta decat sa respiri profund, faci ce faci sa te reculegi, si mergi inainte. Puterea aceasta trebuie sa o gasim in noi. Indiferent ca astazi s-a daramat Universul. Ia-l pe Johnnie de mana, sau un prieten, sau pur si simplu fa ce vrei, dar pune stop joc pt o secunda. Si respira. 


Astazi s-a aprins o lumanare pt mine si el. Cu ganduri bune. Cu energie pozitiva. Singura lumanare care a facut lumina si a spus Universului: "Aduna-i impreuna". Someday, one day, se va intampla. Dar a fost aceasta lumanare. M-a busit plansul. Era prietena mea care, desi simte si stie ca zilele mele curg doar, si ca asist uneori inerta la ce se intampla, ea a aprins o lumanare. Ea imi doreste, ea crede. Azi a crezut si pt mine. E sublim. Nu stiu ce imi aduc zorii zilei.. Primele raze de soare... Drumul de la ora 7 din nou spre Finante... Nu stiu... Dar stiu ca o raza de soare vine din nou.. Si din nou.. In fiecare zi.


Adunam zile si nopti, si momente, si secunde, si cum vreti voi sa delimitati timpul. Si uneori intelegem in ce directie mergem, alte ori suntem intr-o ceata profunda. Si de cele mai multe ori mergem cu valul. Uneori e bine sa intelegem unde ne ducem, alte ori e benefic sa nu avem habar. O sa ne dam noi seama la un moment dat. Dar atata timp cat avem habar ce vrem, suntem salvati de nebuloasa.


Vreau liniste si impacare cu mine. Acceptarea la ce e. Si indrazneala de a visa din nou. In alb.. :)


Yours, 
Me

Comentarii

Postări populare