EL


         Povestea lor... O ea si un EL. Un EL al ei. Predestinat din copilarie. Stiut de ursitoare, protejat de ingeri, adus de dragele ei "pasari cu fuselaje". Pus in bratele ei cu toate dorintele si sperantele lumii intr-o singura imbratisare, intr-un sarut ca niciun altul si in toate bataile inimii ei ce amenintau sa-i sparga pieptul firav ca de trestie. Lasat langa ea, ca ea sa poata TRAI. Ca sa poata invata ce inseamna SA TRAIESTI DRAGOSTEA. Ca sa poata rade cu atata pofta. Ca sa poata manca impreuna in fata televizorului, uitandu-se la serialul lor. Ca sa plece impreuna in tari vecine, si sa stea pe chez-long-uri pe malul marii si sa priveasca apusul impreuna. Ca sa stea imbratisati in pat si sa priveasca pe Dumona, steaua lor din capat de cer, si capat de fereastra mare... Ca sa simta bucurii si frici impreuna, ca sa se certe si sa se impace atat de frumos. Ca sa simta senzatia de a-l fi prins pe Dumnezeu de un picior, si ca i-a dat voie sa vada bucati din Gradina Fericirii.
        Au mers de mana, au trecut impreuna printr-un du-te vino. EL ii pusese un inel pe deget si lumea se implinise pentru amandoi. Totul parea ca are logica, si urmeaza filmul vietii lor: ei doi, impreuna, construind o viata frumoasa, in pofida tuturor greutatilor si piedicilor pe care le-ar putea intalni.
       Intrase ca o vijelie pe teritoriul Romaniei. Ca o vijelie in viata ei. Si ce superba vijelie... Iubind tunetele si fulgerele lui. Pentru ca faceau lumina, desfundau urechile sufletului, dadeau curaj inimii. Pompau adrenalina. 
       Si pentru toate astea, zambeste acum cand stie ca unul ca EL este for life time. Este doar EL. Si oricine si oricare ar mai aparea pe drumul ei, 18 ani de viata nu pot fi stersi. 18 ani de simtire si iubit pana in ultimul atom al fiecarei celule ce o compune nu ai cum sa ii anulezi. Vor ramane acolo spre a fi completati. Dar doar de EL.
       Traiesti, iubesti, si apoi poti muri linistit. "Because if you haven't loved, you never lived."


Yours,
Me
      

Comentarii

Postări populare