Rascruce de drumuri

        Nimic nou. Toti trecem pe acolo. Si nu o data in viata. E infricosator. E necunoscutul. E teama de schimbare. E panica. E neincrederea. E privirea cu ochii mari si intrebatori catre destin. E prea departe... E cu prea multe necunoscute.
        Acestea sunt momentele cand ne intoarcem la noi. Singura resursa existenta pt a putea respira in fiecare zi. Singura resursa pe care o putem folosi pt a privi dincolo de "acum". E increderea oarba ca oriunde, si oricand, ne descurcam in viata asta. E re-constientizarea a cine suntem. 
        Si suntem "noi". Imbunatatiti cu multe experiente. "Noi". Mai intelepti pt noi insine si pt copii nostri. "Noi" schimbati, modificati, imbunatatiti. Dupa ce alegem, si traim asumandu-ne alegerile, suntem tot noi. Dar cu experiente in plus.
        Reusim, sau o gresim intr-un stil mare. Nu conteaza. Suntem tot "noi". Nu ne-a luat nimeni nimic din noi, pt ca nu am permis asta. Am acumulat in plus intelepciune, putere, variante cunoscute acum despre cum poti trai. Am vazut ce altii poate nu au ajuns sa vada: lumea, si in noi insine. 
         Nu gasim calea cea buna pt noi decat incercand. Si daca nu incercam, nu gresim. Si daca nu gresim nu invatam. Si daca nu invatam, atunci ne meritam soarta. Insa totul este in continua evolutie. 
         Dar suntem "noi". Si nimeni nu ne poate rapi noua insine puterea fiintei care devenim in fiecare zi. Scrie undeva sus ca suntem norocosi. Si nu ma indoiesc. Am ajuns sa vedem asta in modul greu? Nu mai conteaza. Suntem norocosi. 
         Suntem sanatosi. Doamne ajuta, nu ne paste nicio boala. Mai dau rateuri circuitele interne, dar over all, suntem sanatosi tun. Si la cap. Si asta conteaza enorm.
         Si chiar daca stam in mijlocul rascrucii de drumuri.... putem sa inspiram profund, sa ne suflecam manecile, alegem drumul, si pornim pe el. E o noua aventura. Am facut alegerea asta pt ca am inteles niste lucruri din alegerile trecute. E scuzabila, insa, emotia. E noul care ne incanta, pe de o parte, si ne sperie groaznic pe de alta. 
        La fiecare noua rascruce, simtim pulsul batand puternic. E un nou inceput. E adrenalina. E bucurie. E de bine! It's about creating ourselves.

Yours, 
Me

Comentarii

Postări populare