Despre noi insine...

Pam-Pam! 
A trecut multa vreme de cand nu am mai trecut pe aici. O prietena mi-a spus: "Pacat!"
Poate ca e asa, poate ca nu. 
Insa ma simt datoare fata de mine sa umplu paginile digitalului cu chestii misto, nu doar ca sa am ce face cand, spre rusinea mea, m-as simti plictisita. Evit sa spun despre mine asta, ar insemna ca nu ma respect indeajuns.

A trecut vreme buna. S-au intamplat multe. Si de bine. Si frumoase. Nu am de ce sa ma plang. Doar sa multumesc si sa fiu recunoscatoare pentru ce am.


Ieri, 7 noiembrie, revista "Cariere" a organizat o conferinta pe tema "Cu atitudine de comunicare" sustinuta de maestra teatrului romanesc, Oana Pellea. Distinsa doamna, fiica si femeie inainte de toate.

Am ascultat. M-am regasit. Am descoperit. M-am bucurat. Am multumit. 
Doamna Pellea a dat doua ore din viata dansei pentru a impartasi cu noi ganduri, experiente, invataminte. E superb sa o cunosti. Te tine de mana in drumul spre tine. Cu atata naturalete si curaj ca nu ai indoiala sa pornesti pe drumul asta alaturi de dansa. 

Si ca dansa am atras in viata mea atatia oameni frumosi. Curajosi. Intelepti prin vulnerabilitatea afisata, prin emotii si simtiri. Prin deschidere si autenticitate. Prin acceptarea a ceea ce sunt. Prin zambete si ochi vii. Prin bucuria ca traiesc si ca pot darui. Orice. Oricui. Fara sa ceara nimic inapoi. 

Oana Pellea este dintre cei la care m-am uitat in momentele de regasire, si in drumul meu spre mine. Cand vorbeste, vorbeste cu dansa tot corpul. Mana, delicata parte a ei si dirijoare a gesticii de om real, daca o urmaresti in timp ce curge povestea, te duce cu finete spre cele mai adanci dar clare ape ale interiorului tau.. 

O delicatete a celui care a invatat the hard way sa fie asa cum e.. asta vezi si simti. O putere de caracter si de acceptare a propriei persoane. O incercare permanenta spre mai bine, mai frumos, mai lin, mai crestin, mai real..

O poveste.. Care te poarta unde simti tu ca e nevoie. Doar daca o lasi..

Yours, 
Me

Comentarii

  1. Frumos.... d-na Oana este o binecuvantare pentru cel ce o cunoaste.
    Cand ea vorbeste atinge sufletul ... am citit cartea dansei. Atata profunzime in ceea ce scrie.
    Mi-as dori tare mult sa o pot vedea intr-o piesa de teatru, sau pur si simplu sa o intalnesc ca spectator.
    Fericiti cei ce o cunosc...
    Dumnezeu ne vorbeste si prin oameni.

    Numai bine!

    Silvia

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare