Interesting Sci-Fi project!

Stiu, am disparut de ceva vreme. :) Vacanta, preocupari cu viata de zi cu zi in Romania Land of Chaos. Dar m-am bucurat sa revin prin intermediul unui proiect care imi da speranta ca inca se mai cauta creierele stralucite din Bucuresti, cel putin.. Dar si din tara.

Se scrie (inca, Doamne ajuta!) o carte SF. Sunt fan, iubesc sci-fi-ul, si daca tot mi-a ajuns la urechi proiectul, am spus: "De ce nu?!". Poate ca am vrut sa imi confirm, in continuare, ca inca mai exista oameni inteligenti, cu imaginatie, care nu se sperie cand unul "dashtept" deschide gura, ci ca se uita la el siderat si ca incearca sa intelegea sensul lumii si al vietii (cu ale lor mistere si neintelesuri).

Dar ca sa vedem despre ce este vorba, acesta este anuntul:

"We are looking for students interested in transforming their vacation into a travel to our civilization’s mysteries and into imagination’s land.



If Sci-Fi makes your day, if you have a strong English acumen, a passion for history, science, sociology, physics, religion, a very good general knowledge and you are willing to develop yourself as a volunteer in a very interesting project for a Sci-Fi book , then is you we are looking for!


You can send your resume to ramona.elefterescu@gmail.com. We will contact you in the shortest time."

Ca sa detaliez un pic: un domn respectabil, cu vasta experienta in lumea de business, cu cunostinte generale atat de vaste, iubitor de knowledge, SF, IQ-uri ridicate and with an endless imagination, dezvolta niste idei desprinse din istoria lumii, definitiile sociale, politice, stiintifice care ne alcatuiesc ca entitate "locuitori ai Pamantului", in scriere. De carti. SF.

Acest domn cauta voluntari pentru partea de cercetare ce priveste conceptele si studiile de la care au pornit subiectele. Si pentru asta are nevoie de 3 tineri, studenti, masteranzi, doesn't matter, capabili, inteligenti, deschisi, curajosi, funny, cu coloana vertebrala, iubitori de istorie (religiilor, cutumelor sociale), sociologie, filozofie, fizica quantica, matematica, antropologie, whatever could your mind ever wonder about, care sa se ocupe, pe o anumita perioada de timp, part time, de dezvoltarea unor idei, prin cercetare amanuntita asupra unor subiecte ce deriva din categoriile enuntate mai sus. Si apoi sa le dezbata in intalnirile stabilite. Brain-storming pe bune.

3 oameni. That's all. 3 oameni care sa bata labirintul cunoscutului si necunoscutului, fara teama, cu pasiune si elan studentesc, cu curiozitate, admiratie si respect pentru ce inseamna "cunoastere".

Out-come-ul? Proiectul, pe langa finalitatea de a edita si publica aceasta/aceste carte/ti, isi doreste si promovarea valorilor intelectuale romanesti deosebite. Membrii focus-grupului vor aparea pe lista de persoane care au participat la acest proiect. Cartea va fi promovata in afara tarii (pacat, nu?). Si valorile pot fi remarcate. Plusul valoare il va constitui si multitudinea de informatii ce va misca intre ei, dezbaterea conceptelor cartii si interactiunea cu o persoana - autorul cartii, de un calibru superior, cu prestanta, experienta, cunostinte, cultura deosebite.

Mai mult de atat ce pot spune? Doar: DARE! :)

Please, be my guest! Looking forward to meet you!

Yours,
Me

Comentarii

Postări populare