Born from a BoomBox..

Totul porneste de la un vis. De la un film. De la  de la o seara petrecuta pe terasa unei case din centrul MetropolisB cu laptopul in brate. De la un grafitti de pe usa unui metrou. De la niste pustani dansand in parc. De la o poveste din copilarie. De la niste Ducati parcate pe aleea de promenada din Centrul Vechi...


Press Play.... and read: 




Din multe alte surse vin energiile care te poarta pe un drum pe care pornesti, intr-o dupa-amiaza de iunie, spre lumea larga. Pe jos. Cu avionul. Sau cu mainile pe taste. Exista atatea moduri de a porni la drum. 


Sunt perioade in viata cand te descoperi. Si ramai perplex ca nu ai stiut vreodata ca si asta zace in tine. Sunt momente de tacere. De furie. De ras nebun fara sa stii de ce. De clipit nedumerit din gene. De liniste. Sau de tumult. 


Daca nu vei invata ca nu stii nimic si ca maine poate fi o surpriza permanenta, atunci iti meriti soarta. Neprevazutul ne inconjoara de pretutindeni. Nu stii cum vine peste tine. Ce faci tu cand el soseste, asta face diferenta. 


In momentele de tumult si framantare ies la iveala atatea lucruri care credeai ca nu au importanta, sau care nici nu stiai ca exista. Si daca si te opresti o clipa sa le observi, si daca le mai si intelegi, este posibil ca aceste momente sa iti influenteze radical viata. 


Adulmeca tot ce te inconjoara. Adulmeca oamenii. Situatiile. Diminetile. Inima ta cand bate, venele cand pulseaza. Adulmeca ce spune instinctul pt ca nu minte. Si daca ai avut deja revelatia urmatorilor pasi ce ii ai de facut, urmeaza-i fara nici cea mai mica indoiala. Inseamna ca ei trebuiau sa vina. Sa iti urmez visul, asta da folks, este curaj. Sa iti urmezi experientele ce vin, asta da folks, este curaj.


Am infruntat intrebarile :"Dar daca nu reusesc?", "Dar daca nu am talent?", "Dar daca nu am noroc?". Dar daca DA  la toate?! Daca le am pe toate? Nu ar fi pacat sa ratez posibilitatea, aceea de 1 la milion, sute de mii, la mie sau la suta ca sa reusesc?


Yours,
Me

Comentarii

Postări populare