Me Inc.

       Ha! Ar trebui sa fiti fericiti ca impartasesc cu voi, in marea majoritate a cazurilor, rezultatele experientelor mele. Pentru ca uneori chiar nu trebuie sa va dati voi cu capul de pragul de sus, daca tot ma dau eu! Mai salvam o frunte invinetita aiurea. Pe bune... :)
       Seara buna, sau buna dimineata, dragii mei! O, da! Am inceput sa scriu din an in paste, dar mai bine mai rar si bine, decat des si prost.
       Zo: citesc, traiesc, sunt pocnita peste bot de cei iubiti (pentru corectarea drumului pe aratura pe care mai pornesc arar), si uite asa imi amintesc, din nou, cu greu, e adevarat, sa nu ma mai opun la ce sa intampla, si sa ma potolesc cu luptele astea continue!
        Ascultam la TV o campanie gen "spune multumesc cuiva care ti-a schimbat cu adevarat viata". Pai stiti ce? Nu sunt numai "unul/una" cei care mi-au schimbat viata. Si nu vreau sa fac discriminare. Si stiti ce? Pe rand, acestia au fost parintii, verisoara, profesori, prieteni, coafeza mea, nenea care cersea la capatul podului Grand, tanti de la casa Carrefour, fotograful de la "Cer Senin", pilotii de pe Hercule, seful, colegii, manechiurista, "pitzi" careia i-as fi spart maxilarul pentru ca si-a parcat bolidul pe 3 locuri de parcare private, dupa ce a intrat oricum pe contrasens, omul alaturi de care imi taiesc diminetile vietii, si tot asa, da, tuturor ar trebui sa le multumesc. De ce?
        Pai fiecare dintre ei mi-au daruit, ca au vrut, sau ca nu au vrut, o experienta de viata din care am invatat. Fiecare dintre ei mi-a dat, direct sau indirect, un sfat. Prin vorbele, atitudinile, si faptele lor m-au invat "Asa da" si "Asa nu". Ce am invatat de la ei a contribuit la crearea la ceea ce toata lumea vorbeste despre in zilele noastre: BRANDUL PERSONAL; ME INC.!
        Da. Sunt intradevar un profesionist diferit: dificil, incapatanat, destept, care provoc si contest autoritatea, care invata cat si de la cine poate, care vrea rezultate, care se misca repede, care are initiativa si care se munceste sa nu renunte sa incerce ( zilele trecute, recunosc, am renuntat sa mai incerc). Again and again. Care cauta, si cauta, si de multe ori gaseste. 
        Tot citesc articole despre acest subiect. E adevarat ce se spune, si cat de mult conteaza. Acum e oficial numit "Personal Branding" ceea ce pe vremuri si in zilele noastre facem toti empric. Vrem sa fim vazuti, auziti, recunoscuti, apreciati. Si asta o faci fiind prezent, interactionand cu concetateni profesionisti sau pur si simplu oameni care au principii apropiate sau identice cu ale tale, si nu numai, etc.
         Ce vreau sa spun astazi este ca tu te creezi in fiecare zi. Si ai sansa sa faci asta, si God is good! Sa nu o faci, asta da mare prostie. Sa nu stii sa te vinzi! Asta da lipsa de cunostinte! De ce sa nu, cand poti sa da? Iti ia ceva timp sau efort? Minime, I might say. Dar la sfarsitul zilei, tot tu vei fi in castig, oricare ar fi experienta traita. Doar daca nu inveti nimic din ea, atunci iti meriti soarta.
         Dragilor, e senzational sa redescoperi, data dupa data, cu sau fara impulsuri din afara, ca esti o resursa infinita de creatie! E atat de fain sa te vezi cum treci de la o zi horror, cu oboseala, reactii acide si tensionate, la o alta zi in care esti zen, doar pt ca ai uitat sa te mai lupti, si traiesti simplu si frumos bucuria de a te tunde si coafa, sau a-ti face unghiile, sau a juca darts cu prietenii, si te lasi, in sfarsit sa imaginezi chestii si sa visezi ca si cum ai avea de trait o eternitate. 
         Asta se cheama intelepciune, si este rezultanta experientelor tale, adica a sumei tampeniilor facute in viata, up-to-date.
         Va urez sa nu uitati sa CREATI la voi insiva, si sa faceti in fiecare zi din brandul Me INC un succes. Ce altceva aveti de facut in viata asta???!!! :)


Yours, 
Me



Comentarii

Postări populare